Lirik Lagu Sunda Mawar Bodas

by Cahaya Blog on 11:27 AM, 22-Aug-12

Category: Lirik Lagu , Tembang Sunda

Lirik Lagu (Tembang) Sunda Mawar Bodas - kali ini Cahaya Blog akan membagikan lirik lagu sunda, atau tembang sunda Mawar Bodas.
ok, di bawah ini liriknya :

Lirik Lagu Mawar Bodas

Penyanyi : Yayan J

Mapay jalan satapak
Ngajugjug ka hiji lembur
Henteu karasa capena
Sabab aya nu diteang

Hujan angin dor dar gelap
Hunteu aya keur ngiuhan
Sanajan awak rancucut
Teu paduli kajeun teuing

Nu penting mah asal nepi
Ka tempat anu di tuju
Rek ngalongok mawar bodas
Nu moal lila ka ala


Sugan tea moal gagal
Kembang geus aya nu boga
Balik teh asa hoream leumpang ge asa ngalayang

Teu kasawang ti anggalna
Teu kapikir ti tadina
Lamun bakal nyeri hate
Hoream teu sudi teuing
Mikiran pipanyakiteun
Mikiran pipanyakiteun

sekian Lirik Lagu (Tembang) Sunda Mawar Bodas, semoga bermanfaat bagi yang mencarinya. smile

Share on Facebook Share on Twitter

Comments

12 responses to "Lirik Lagu Sunda Mawar Bodas"

Cahaya Blog [11:40 AM, 22-Aug-12]

Lirik Lagu (Tembang) Sunda Mawar Bodas
http://cahya.mywapblog.com/lirik-lagu-sunda-mawar-bodas.xhtml

Mas Andi CaraMurah Blogs [11:56 AM, 22-Aug-12]

sip, jangan lupa ke rumah ane

Ali Chester [12:11 PM, 22-Aug-12]

Sip We Lah

andregalau [12:27 PM, 22-Aug-12]

kga tau lgunya gan

GRETONGERZ.NET [01:29 PM, 22-Aug-12]

LIKE THIS Kang.. Semoga Tambah Maju Blognya biggrin

Exodius [01:51 PM, 22-Aug-12]

sip gan

KOKORO SHARE ABOUT JAVA DAN S60V3 [03:02 PM, 22-Aug-12]

banjar ijin nebeng aj

KOKORO MOBILE BLOG | SHARE TENTANG GAME, TEMA, APLIKASI, DLL
[ http://kokoro.pun.bz ]

Supretto [04:41 PM, 22-Aug-12]

lebih siip kalo lagunya dibuat versi koplo

тяιиιđαđ вυđιмди [05:37 PM, 22-Aug-12]

milu nyawer ah biggrin

d4d0 ELBARCA Phreaker 8090R [06:57 PM, 22-Aug-12]

ajib euy

Dendri [07:35 PM, 22-Aug-12]

Sami orang bandung geuning smile
Sakalian lirik lagu hayang kawain atau lagu kabogoh jauh smile

Di antos nya :
http://caprueks.mywapblog.com

hilman dezmoyy [08:35 PM, 17-Oct-13]

ada berapa padalisan kang

Subscribe to comment feed: [RSS] [Atom]

New Comment

[Sign In]
Name:

Comment:
(You can use BBCode)

Security:
Enable Images